Chip tuning

2019. szeptember 17. 17:59 - Viktor alkatrészek

Könnyű webdizájn: Használható tanácsok

Könnyű webdizájn: Használható tanácsok

 

Ha sikeres lesz, be kell építenie az üzleti weboldal erős weboldal-kialakítását. A webes formatervezés aktuális információkkal történő nevelésével versenyezhet az építőkkel, akik éveket töltöttek az egyetemen az elmúlt évek technikáinak elsajátításán. Olvassa el egy csomó nagyszerű tippet.

Ha webhelyet tervez, akkor ellenőrizze, hogy a beírt kódnak érvényes HTML + CSS van-e. Bár a legtöbb böngésző értelmezheti az érvénytelen kódot, helyesen vagy helytelenül jeleníthető meg. Az érvényes kód a modern böngészőkben a legtöbbször ugyanúgy jelenik meg. A HTML-kód érvényességét HTML-érvényesítővel ellenőrizheti.

Használjon rögzített helyzetű navigációt. Ez a technika magában foglalja a webhely navigációs paneljének a reteszelését, ahogy a látogató görgeti az oldalt. Ez segít mindenkinek, aki csak botlik az Ön webhelyén, zökkenőmentesen megnézheti azt. Azt is megkönnyítheti számukra, hogy megtegyenek valamit, amit szeretnének (például felkerülnek az e-mail listára).

Tartalmaz egy egyszerű módszert a látogatók számára a webhely tartalmának keresésére. Ha egy látogató konkrétan akar valamit megtalálni, akkor azonnal megkeresi a kereső eszközt. Ha nincs keresőmező, akkor nem fognak időt szánni az összes tartalom áttekintésére. Csak tovább fognak haladni. Helyezze a keresőmezőt az oldal jobb felső sarkába, mert általában ez az, ahol az emberek az első keresik.

Mindig ügyeljen arra, hogy értelmes visszajelzést adjon, mivel ez hozza létre a kommunikációt a weboldal és a látogatói között. Például, ha egy látogató által végrehajtott művelet hibát eredményez, akkor ne jelenítse meg egyszerűen a „hiba történt” -t. Ehelyett adjon meg egy üzenetet, amely elmagyarázza, mi történt, és hogy a látogató hogyan javíthatja a hibát egy másik művelet végrehajtásával. E visszajelzés hiányában a látogatók nagyobb valószínűséggel csalódnak, és csak feladják azáltal, hogy elhagyják a webhelyet.

Annak érdekében, hogy a webhely látogatói megkereshessék az otthoni útjukat a webhelyén, mindig helyezze el a honlapjára mutató linket a webhely minden oldalán. A látható honlap-link segítségével az olvasó könnyen visszajuthat a kiindulási ponthoz. Ha nincs honlapja link, akkor a látogatók frusztrálhatnak, és teljesen elhagyhatják webhelyét.

Tesztelje webhelyét a legnépszerűbb böngészőkben és platformokban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy helyesen jelenik-e meg. Előfordulhat, hogy az egyik böngészőben működő szkriptek nem eredményeznek ugyanazt az eredményt egy másik böngészőben. Szüksége lehet tehát további intézkedések meghozatalára, például a böngésző észlelésére szolgáló funkció hozzáadásával annak biztosítása érdekében, hogy webhelye a legtöbb körülmények között megfelelő módon jelenjen meg.

Testreszabhatja webhelyét. Ügyfelei szeretnének jól érezni magukat veled, ezért használjon megbízható ügyfelek ajánlásait, valamint emberek fényképeit. Az ügyfelekkel való bizalom kiépítése nagyon fontos, ezért feltétlenül tudassa velük, hogy személyesen törődik vele az általuk nyújtott termékkel vagy szolgáltatással.

Ezeket a tippeket úgy választották meg, hogy segítsen egy nagyszerű webhely felépítésében, amelyet sokan észrevesznek. Tudással tele van bármi. Használja az itt tanultakat annak érdekében, hogy a dolgok megtörténjenek az interneten.

self esteem quotes, self esteem test, low self esteem quotes, lifeskills lesson plan, self esteem quiz, rosenberg self esteem test, confidence sayings, assertive communication worksheet, quotes on selfesteem, quote on self esteem

self esteem quotes self esteem test low self esteem quotes lifeskills lesson plan self esteem quiz rosenberg self esteem test confidence sayings assertive communication worksheet quotes on selfesteem quote on self esteemself esteem quotes, self esteem test, low self esteem quotes, lifeskills lesson plan, self esteem quiz, rosenberg self esteem test, confidence sayings, assertive communication worksheet, quotes on selfesteem, quote on self esteem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chiptuningdiesel.blog.hu/api/trackback/id/tr7215113686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Chip tuning
süti beállítások módosítása