Chip tuning

2020. január 28. 16:20 - Viktor alkatrészek

Tanulja meg, hogyan vásároljon álmai autóját!

Tanulja meg, hogyan vásároljon álmai autóját!

 

Autóvásárlás az egyik legnagyobb vásárlás, amelyet valószínűleg egész életében megtesz (a háztulajdonosmá válás mellett). Számos tényezőt kell figyelembe venni, amikor döntést hoz. A következő cikk néhány hasznos tippet és tanácsot tartalmaz, amelyek minden bizonnyal megkönnyítik a kiválasztási folyamatot.

Tudjon meg többet az autó valódi piaci értékéről, mielőtt ajánlatot tesz. Gyakran a kereskedőknek az autó egy bizonyos százalékkal meghaladják az értéket, így van némi mozgási helyük. Ha ismeri a piaci értéket, akkor jobban megbeszélheti velük az árat, amelyet ki fog fizetni.

A tárgyalások során a havi összeg helyett a teljes árra összpontosítson. A kereskedők bármilyen havi árat megtehetnek, de évekig havi árakat fizetnek egy felháborító árú autó teljes költségéért. Szerezd meg a lehető legjobb ajánlatot az autó teljes költségével kapcsolatban. Ezután dolgozzon ki egy havi díjat, amelyet megengedhet magának.

Ne felejtsd el új jármű kiválasztásakor kiszámítani a tulajdonosi költségeket. Ez a kedvező árú SUV nem feltétlenül olyan jó üzlet, ha azt jelenti, hogy kétszer annyit fog költeni, mint amit szokott benzinre, hogy vezesse. Ugyanez vonatkozik a sportos versenyzési stílusú autókra vagy az autó tolvajok által kedvelt modellekre, amelyek mindkettője megnövekedett biztosítási díjakkal járhat.

Az új autó vásárlása bonyolultnak tűnhet az árak meghatározásakor. Vigye magával iPadjét vagy telefonját a kereskedőhöz. Kereshet az interneten, és megtalálhat autós fizetési számológépeket, amelyek tudatja Önnel, hogy mi lesz a fizetés anélkül, hogy a kereskedőre támaszkodnának.

Soha ne vásároljon autót előzetes tesztvezetés nélkül. Nem számít, mennyire tökéletes az autó, ki kell próbálnia vezetni. Szüksége van erre a gyakorlati tapasztalatra. Előfordulhat, hogy az autó a vártnál durván jár, vagy éppen nem olyan, mint amire számított.

Soha ne vásároljon autót azon a napon, amikor megtalálja. A hüvelykujjszabály az alvás a döntésen. Így van ideje átgondolni az autó előnyeit és hátrányait, valamint azt, hogy mennyi az Ön számára az autó. Ne aggódjon, hogy az autót időközben eladják, mivel még sok más van odakinn.

Autókiállításon való részvétel egy jó módja annak, hogy kiderítse, milyen autó ideális az Ön számára. Ezek a műsorok lehetőséget kínálnak sok jármű egymás mellett történő kutatására és összehasonlítására. Beszélhet olyan emberekkel is, akik sokat tudnak az autókról. Lehetővé kell tenni, hogy elhagyja az automatikus kiállítást, tudva, mely autókat szeretné tovább vizsgálni.

Ne kapja meg a tárgyalások során az összes felkínált extrát. Ezek közé tartoznak a kiterjesztett garanciák, az átlátszó kabát és a szövet ápolási lehetőségei. Általában megvásárolhatja ezeket a szolgáltatásokat, miután az ár töredékéért megvette az autót. Továbbá, tényleg azt akarja-e fizetni ezekért a néhány szolgáltatásért, amelyek a kölcsön folyamán szólnak.

Várjon, amíg egy új modell nem lesz olyan új, ha igazán szeretné. Nincs értelme elsőnek lenni a legújabb autóval, ha többet kell fizetnie érte. Az árak általában a kezdeti bevezetés után csökkennek. Tehát, ha el tudja tartani az izgalmát legalább néhány hétig, akkor jobb ajánlatot kaphat.

Az összes választható lehetőség közül az autó vásárlása eleinte félelmetesnek tűnik. Ha azonban a cikkben említett információkat használja, megtanulja, hogyan kell bölcsen választani, és büszke lehet. Ne feledje, hogy türelmes és végezze el kutatását!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chiptuningdiesel.blog.hu/api/trackback/id/tr8815433994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Chip tuning
süti beállítások módosítása