Chip tuning

2021. április 21. 11:00 - Viktor alkatrészek

Tippek a hatékonyabb laptop cikk stratégiához

Tippek a hatékonyabb laptop cikk stratégiához

Akár e-könyveket szeretne online eladni, akár egyszerűen csak forgalmat irányít a blogjára néhány PPC-hirdetéshez, fontos, hogy elegendő információt tudjon a marketingről ahhoz, hogy a mindennapi internetezők észrevegyék. Ez a cikk néhány nagyszerű tippet fog elmagyarázni Önnek, amelyek a cikkmarketinggel foglalkoznak. Figyeljen oda, és tanulja meg, hogyan kell helyesen marketingelni.

Kerülje el, hogy egy cikket több URL alatt tegyen közzé a webhelyén. Ez gyorsan csökkentheti webhelye értékét, mivel a Google gyakran a linkek minőségét és számát nézi, amikor eldönti, hogy egy oldal hova kerül a rangsorban. Az, hogy egy cikkre több címkével hivatkozik, addig rendben van, amíg ezek mind ugyanarra az URL-re mutatnak.

Dolgozzon a szócikkek számán. Egy jó cikk nem lehet túl hosszú ahhoz, hogy szórakoztató legyen, és nem lehet túl rövid ahhoz, hogy informatív legyen. A különböző cikk könyvtárak különböző méretű cikkeket is szeretnének. A legtöbben háromszáz és nyolcszáz szó közötti cikkeket keresnek, így ha következetesen ragaszkodik az ötszáz szóhoz, akkor minden rendben lesz.

Ha még csak most kezdi válasszon csak egy cikk könyvtárat, amellyel együtt dolgozik. Nézze át az egyes cikk könyvtárak adatbázisát, hogy kiderítse, melyik felel meg a legjobban, és dolgozzon azon, hogy megismerkedjen vele. Ha csak egy könyvtárat használ, az segít megtanulni a dolgokat, mielőtt fejest ugrana a szakmába.

Iratkozzon fel a versenytársak RSS-feedjeire, hogy nyomon követhesse a cikkmarketing versenytársakat. Ugyanazok a funkciók, amelyeket a cikkírók használnak arra, hogy információik eljussanak az olvasókhoz, a róluk való kutatást is gyerekjátékká teszik. A versenytársak által közzétett minden egyes új cikk gyors áttekintése naprakészen tartja az írót az aktuális témák és a legújabb stratégiák tekintetében.

Ügyeljen arra, hogy az Ön által nyújtott tartalom egyszerre legyen időszerű és időtálló. Ne akarjon konkrét, részletes tartalmat közzétenni egy olyan helyen, ahol nem tudja szerkeszteni, módosítani vagy kiegészíteni az információkat. Ha olyan fórumra vagy blogra tesz közzé, amely nem teszi lehetővé a szerkesztői hozzáférést, csak általános információkat tegyen közzé a weboldalára mutató hivatkozással. Az olyan cikkek esetében, amelyek lehetővé teszik a szerkesztést és frissítést, tegye ezt gyakran, hogy időszerű maradjon.

Gondolkodjon, mielőtt marketingcikket ír! Ahhoz, hogy egy cikk hatékony legyen, nagyon sokat kell gondolkodnia egy ötleten vagy terméken - mielőtt a végleges és kész termék mellett döntene. Az erőfeszítés, amit beletesz, át fog jönni, és meghatározza, hogy mennyire jól sikerül!

A cikkírás során használt szavak megválasztása nagyban befolyásolhatja a cikkmarketinget. Az olyan szóválasztás, amely a nézők figyelmének felkeltésével vonzza az érdeklődésüket, nagyban hozzájárulhat egy cikk sikeréhez. Egy olyan szó helyett, mint például a jó, használhatunk nagyszerű vagy látványos szót, hogy növeljük a szó hatását.

A már megírt cikkek ingyenes e-könyvének felajánlása nagyszerű módja a cikkírói képességei értékesítésének. Ajánlja fel az ingyenes e-könyvet, hogy több forgalmat hozzon létre a webhelyére, és próbálja meg arra ösztönözni az embereket, hogy hagyják meg az e-mail címüket, ami segít a jövőbeli e-mail marketing kapcsolatépítésében is. Egy e-könyv írása hatékonyan népszerűsíti a szakértelmét.

Ha már korábban is küldött e-mail hírleveleket az ügyfélkörének, ezek a hírlevelek segíthetik a cikkmarketinggel kapcsolatos erőfeszítéseit. Használja a hírleveleket új cikkek alapjául, amelyeket a weboldalán közzétehet, vagy könyvtárakba beküldhet. Igyekezzen inkább átírni az anyagát, mintsem változatlanul felhasználni; el akarja kerülni annak lehetőségét, hogy egy potenciális ügyfél duplikált tartalomba fusson.

Ma még a legkisebb blogok is lehetnek a legnagyobb blogok a weben egy év múlva. Mindaddig, amíg képes a forgalmat lebonyolítani és ügyfélkört építeni, bármilyen webhelyet vagy ötletet vállalkozássá alakíthatsz. Az ebben a cikkben található cikkmarketing tippek segítenek Önnek abban, hogy sikeres vállalkozóvá váljon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chiptuningdiesel.blog.hu/api/trackback/id/tr7616508322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Chip tuning
süti beállítások módosítása