Chip tuning

2021. október 22. 14:06 - Viktor alkatrészek

Segítünk javítani az otthoni biztonságot ezekkel a tippekkel.

Segítünk javítani az otthoni biztonságot ezekkel a tippekkel.

 

Otthona veszélyben lehet és ne veszélyeztesse családját azzal, hogy elmarad a biztonság. Olvasson tovább a betörők elriasztására és biztonságos otthon kialakítására vonatkozó hasznos tanácsokért.

Amikor új otthonba költözik, cserélje ki az összes zárat. Még ha az előző lakástulajdonos adott is kulcsot a házhoz, előfordulhat, hogy valakinek van egy kulcsa. Hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyen, szerezzen be minden új zárat az új házába.

Soha ne hagyjon pótkulcsokat a lábtörlő alatt vagy a háza külső részén. Ez létfontosságú, mivel a betörők először itt fogják megnézni, hogy Ön elkövette-e ezt a hibát. A kulcsokat és zárkombinációkat mindig tartsa magánál, hogy otthona a lehető legmagasabb szintű védelmet élvezze.

Cserélje le a zárakat, amikor életében változás áll be. Akár új lakásba költözésről, akár egy korábbi kapcsolat elköltözéséről van szó, mindig tisztában kell lennie azzal, hogy kinek van másolata az otthona kulcsairól. A zárakat akkor is le kell cserélnie, ha elveszíti a kulcsokat.

Ne rejtse el a kulcsát egy postaládában vagy más jól ismert helyen. Ehelyett tegye a kulcsát papírba vagy alufóliába, és tegye egy kis tárolóedénybe. Miután ezt megtette, ássa el az udvar egy olyan pontján, ahol az emberek nem gondolnák, hogy megnézik. Ez segíthet megóvni otthonát a nem kívánt vendégektől.

Győződjön meg róla, hogy minden külső vezeték jól védett vagy lefedett. A rézvezetékek a lopások kedvelt tárgyai, mivel gyakran hozzáférhetők az otthonon kívülről, és sok pénzért eladhatók. A légkondicionálók a rézlopók elsődleges célpontjai. Győződjön meg arról is, hogy a külső áram- és telefonvezetékek védettek és nem vághatók el könnyen.

Szereljen fel függönyöket, és tartsa őket behúzva azokban a helyiségekben, ahol sok csúcskategóriás berendezés található. Ha drága számítógépe, televíziója vagy sztereórendszere van, az ablakon keresztül való mutogatása felér egy reklámmal. A tolvajoknak leltárt ad arról, hogy mi van az otthonában.

Amikor egy céggel telepítteti a biztonsági rendszerét, bíznia kell az érzéseiben. Ha nem érzi jól magát a szakemberrel, ne engedje be őket az otthonába. Soha ne féljen új telepítőt kérni, vagy egy teljesen új céget kapni. A rendszer lényege végül is az, hogy biztonságosabbnak érezze magát.

Ne tegye a pótkulcsokat a növényládákba vagy lábtörlő alá. Bár fel kell készülnie, ha van pótkulcsa, bölcsen teszi, ha olyan módokat választ, amelyek nem növelik annak kockázatát, hogy egy bűnöző bejusson az otthonába. A potenciális betörők ismerik a szokásos rejtekhelyeket. Ha van olyan szomszédja, akiben megbízik, bízza rá a pótkulcsát.

Ha bármilyen biztonsági cég képviselőjének beengedi az otthonába, keressen egyenruhás személyt, és kérjen tőle igazolványt. A betolakodók álcázhatják magukat, hogy megvizsgálják otthonát. Ez veszélyes a családjára és a vagyontárgyaira nézve. Viselkedjen óvatosan, hogy távol maradjon a potenciális veszélyektől.

Győződjön meg arról, hogy az otthonbiztonsággal foglalkozó cég garanciát vállal termékeire és szolgáltatásaira, lehetőleg legalább egy évig. Biztos akar lenni abban, hogy elégedett az általuk nyújtott szolgáltatással, és abban is, hogy nem kell külön fizetnie, ha az általuk telepített berendezés hibás.

A bűnözők nem kiszámíthatóak, és bármikor megtörténhet a betörés az otthonába. Ahelyett, hogy abban reménykedne, hogy ez nem jelent problémát az Ön számára, inkább tegye biztonságosabbá otthonát. Emlékezzen arra, amit tanult, és végezzen saját maga is némi kutatást, hogy megvédje családját.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chiptuningdiesel.blog.hu/api/trackback/id/tr3816732204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Chip tuning
süti beállítások módosítása