Chip tuning

2022. május 11. 12:57 - Viktor alkatrészek

Ismerje meg a tippeket, amelyek megkönnyítik az autóbiztosítás megkötését

Ismerje meg a tippeket, amelyek megkönnyítik az autóbiztosítás megkötését

 

Több millió személygépkocsi és teherautó van az utakon, és a túlnyomó többségnek van egy közös vonása. Nem, nem a kerekek - bár ez is igaz! Ami közös bennük, az a biztosítás. Szinte minden járműnek van biztosítása. Ezt törvény írja elő. Ha tehát biztosításra van szüksége, használja ezeket a tippeket, hogy a legjobb ajánlatot kapja.

Egy másik típusú gépjármű-biztosítási fedezet a biztosítási kötvényében, az orvosi fedezet. Ez a fedezet gondoskodik az Ön sérüléseiről és az autójában utazó más személyek sérüléseiről. Néhány államban ez csak opcionális fedezet a biztosításban. Ha ön egy olyan államban él, ahol nincs önhiba, az orvosi kifizetéseket a személyi sérülésvédelem helyettesíti.

Sokan azt a tévhitet vallják, hogy a biztosítási díjak 25 évesen varázsütésre csökkennek. Az igazság az, hogy a biztosítási díjak akkor kezdenek csökkenni, amikor valaki betölti a 18. életévét, feltéve, hogy biztonságos sofőr.

Ha Ön házas, akkor csökkentheti havi gépjármű-biztosítási díjfizetéseit, ha egyszerűen a házastársát is felveszi a biztosítási szerződésébe. Sok biztosítótársaság a házasságot a stabilitás jelének tekinti, és feltételezi, hogy egy házas ember biztonságosabb sofőr, mint egy egyedülálló személy, különösen, ha párként gyerekeik vannak.

Érdeklődjön gépjármű-biztosítójánál, hogy házastársának társ-vezetőként való regisztrálása segíthet-e csökkenteni a biztosítási díjat. Sok biztosítótársaság kínál kedvezményeket ilyen helyzetekben. Azzal érvelnek, hogy a házas vezetők motiváltabbak az óvatosabb vezetésre. Ha az Ön biztosítója ilyen ajánlatot kínál, mindenképpen használja ki.

Ne ugorjon rá azonnal a legolcsóbb autóbiztosítási ajánlatra, amit kap. Lehet, hogy jó üzlet, de az is lehet, hogy nem. Olvassa el minden biztosítási kötvény apró betűs részét, és tegyen fel kérdéseket a képviselőiknek. Fontos, hogy jól megismerje a társaságot, mielőtt úgy dönt, hogy kötvényt köt.

Fizessen egy éves összeget a gépjármű-biztosításra. Egyes társaságok egy kicsit többet kérnek azért, hogy ügyfeleiket havi számlázási tervbe helyezzék. Ha képes egy összegben kifizetni a számlát egy évre, akkor némi pénzt takaríthat meg, és eggyel kevesebb számla miatt kell aggódnia.

Vegyen részt egy vezetési órán vagy egy felsőfokú vezetési leckén. Ez megmutatja a biztosítótársaságnak, hogy érdekli a biztonságos vezetés vagy a balesetek megelőzése, és még inkább csökkenti a díjait. A biztosítótársaságod biztonságos vezetőket szeretne, és jutalmazni fog, ha megpróbálod megmutatni nekik, hogy jó sofőr vagy.

Az autóbiztosítások esetében jobb-e egy call centerrel vagy egy helyi irodával rendelkező biztosítási kötvény? Jó dolog szemtől szembe beszélni egy ügynökkel, de lehet, hogy érdeke, hogy több fedezetet adjon, mint amennyire valójában szüksége van - hiszen ebből személyesen is hasznot húz.

Amikor a felelősségbiztosítás fedezetét vizsgálja, figyelembe kell vennie, hogy mennyi vagyontárgya van. Ez azért fontos, mert ha sok személyes vagyonod van, és te vagy a hibás egy balesetben, akkor a másik fél ügyvédje a személyes vagyonod után mehet, hogy fedezze a másik fél összes többi szükséges számláját.

Az öregedésnek nem minden része fájdalom: Amint Ön eléri az 50-et, jogosult kedvezményre a gépjármű-biztosítására. A biztosítótársaságok jól tudják, hogy az idősebb vezetők statisztikailag a legbiztonságosabbak az utakon. Szinte minden biztosító kedvezményeket kínál az 50 és 70 év közötti vezetőknek. Ha ebbe a korosztályba tartozik, győződjön meg róla, hogy megkapja az Önt megillető kedvezményt.

A biztosításra természetesen azért van szüksége, hogy ne kapjon büntetőcédulát és ne veszítse el a jogosítványát. De azért is szüksége van rá, hogy anyagilag megvédje magát, ha balesetet okoz vagy balesetbe keveredik. Győződjön meg róla, hogy alkalmazza a fentiekben tanult tippeket, hogy a következő biztosítási kötvényén spórolhasson.

 

somogyi béla utca, vörösmarty tér felújítás, ágdaráló, takarítógép, kárpittisztító gép, kisteherautó, teherautó bérlés, kisteherautó bérlés

 

1. somogyi béla utca

2. vörösmarty tér felújítás

3. ágdaráló

4. takarítógép

5. kárpittisztító gép

6. kisteherautó

7. teherautó bérlés

8. kisteherautó bérlés

 

somogyi béla utca, vörösmarty tér felújítás, ágdaráló, takarítógép, kárpittisztító gép, kisteherautó, teherautó bérlés, kisteherautó bérlés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chiptuningdiesel.blog.hu/api/trackback/id/tr4017829111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Chip tuning
süti beállítások módosítása