Chip tuning

2022. augusztus 08. 16:00 - Viktor alkatrészek

Többet akarsz az iPhone-odtól? Próbáld ki ezeket a javaslatokat!

Többet akarsz az iPhone-odtól? Próbáld ki ezeket a javaslatokat!

 

Az iPhone programozásának módja hihetetlen. Könnyen használható és sokféle alkalmazással rendelkezik. Ezek azonban csak a kezdetet jelentik. Nagyon sok egyedi és érdekes funkció van, amelyek lehetővé teszik, hogy a legtöbbet hozd ki az iPhone-odból. Íme néhány trükk, hogy a legtöbbet profitálhass az iPhone használatából.

 

Ha eláztattad az iPhone-t, ne kapcsold be. Törölközővel szárítsd meg, majd tedd egy lezárt, száraz, fehér rizst tartalmazó műanyag zacskóba. Hagyd állni egy éjszakán át. Ha másnap reggelre száraz, kapcsold be, és lehet, hogy újra működni fog.

 

Ha az Autocorrect egy bizonyos szót akar kiválasztani, de te nem akarod azt a szót választani, akkor valójában nem kell a kis X-re kattintanod. Bárhol máshol is koppinthatsz a képernyőn, és a kis javaslat eltűnik! Ez sokkal gyorsabb lehet, mintha az X-re próbálnál kattintani.

 

Győződj meg róla, hogy az üzenet képernyőjén törlöd azokat a beszélgetéseket, amelyeket nem használsz. Ez nagyon fontos, mert az idő előrehaladtával a beszélgetési előzmények egyre hosszabbak lesznek, ami csökkenti a telefonon lévő helyet. Ezt úgy teheted meg, hogy belépsz az üzeneted részébe, és a szerkesztés funkcióval törlöd a teljes beszélgetéseket vagy azok egy részét.

 

Készíts képernyőképet az iPhone készülékeden. Szeretnél egy képet készíteni a képernyődről? Gyorsan nyomd le a Home gombot, és az alvó/ébredés gombot egyszerre, majd engedd el. Hallanod kell a kamera hangját. Ezáltal képet készít arról, ami a képernyődön van, és a képet megtalálod a képfájlodban.

 

Tudtad, hogy az iPhone-ok ugyanúgy tudnak képernyőképeket készíteni, mint a számítógépek? Ahhoz, hogy képernyőképet készíthess iPhone-odról, tartsd lenyomva a telefonod home gombját, majd nyomd meg az alvó gombot. Ekkor hallani fogod a kamera kattanását, látni fogsz egy villanást, majd az iPhone-odról készült képernyőkép elmentésre kerül a Camera Rollban.

 

Töltsd le a Safari alkalmazást, hogy maximálisan kihasználhasd a telefonodat. A Safari számos más funkciója mellett lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy felhívj egy kapcsolatot anélkül, hogy visszalépnél a telefon funkcióra. Ha például találsz egy színházat, amit online szeretnél felhívni, csak kattints a számra, és a program fel fogja hívni helyetted.

 

Ha nincs korlátlan szöveges üzenetküldési lehetőség a telefonos díjcsomagodban, akkor vigyáznod kell, hogy mennyi üzenetet küldesz. Menj a Beállítások és az Üzenet menüpontba, és engedélyezd a karakterszámlálást. Egy szöveges üzenet körülbelül 160 karaktere után az üzenet két szövegre válik szét. Ez segíthet elkerülni, hogy véletlenül több üzenetet küldj.

 

Ha véletlenül vízbe ejted az iPhone készülékedet, ne kapcsold be azonnal, különben maradandóan károsodhat. Szárítsd meg a telefont egy törölközővel, és tedd egy éjszakára egy tál rizsbe. Ez segít kiszívni az összes vizet, amely esetleg rejtett helyekre került.

 

Egy étterem vagy egy orvosi rendelő számát szeretnéd megkeresni? Nyisd meg a Safarit, és végezz helyi keresést. A Safarinak fel kell ismernie a telefonszámokat, és lehetővé kell tennie, hogy rákoppints. Ha így teszel, az iPhone tárcsázni fogja a számot. Ez működik az e-mailekben küldött számok esetében is.

 

Ami a programozást illeti, az iPhone nagyon kifinomult. Az iPhone minden szempontból súlyos technológiai darabot képvisel. A cikk tippjeinek felhasználásával a legtöbbet hozhatod ki az iPhone-odból.

3 szárnyú ablak, körablak ár, műanyag erkélyfal, beltéri ajtó tokkal, muanyag ablak, erkélyajtó ablakkal, kör ablak, műanyag ablakcsere, panel ablakcsere akció

 

1. 3 szárnyú ablak

2. körablak ár

3. műanyag erkélyfal

4. beltéri ajtó tokkal

5. muanyag ablak

6. erkélyajtó ablakkal

7. kör ablak

8. műanyag ablakcsere

9. panel ablakcsere akció

3 szárnyú ablak, körablak ár, műanyag erkélyfal, beltéri ajtó tokkal, muanyag ablak, erkélyajtó ablakkal, kör ablak, műanyag ablakcsere, panel ablakcsere akció

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chiptuningdiesel.blog.hu/api/trackback/id/tr6317903561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Chip tuning
süti beállítások módosítása